Wat staat er in jou Akasha Kronieken? - Akasha Kronieken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat staat er in jou Akasha Kronieken?

Wat zijn de Akasha kronieken?

In de Akasha kronieken  het Boek des Levens, bevind zich informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je “vorige levens” zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie en documentatie van de reis die jouw ziel heeft gemaakt en nu maakt. Ook geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer.

Je kunt het je het beste voorstellen als een enorme bibliotheek waarin op een plank je levensboek staat. In je levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staat in je levensboek opgetekend. Ook staat in je levensboek je programma van je leven in het hier en nu.

Als je komt te overlijden dan gaat je ziel naar “huis”. Een plek waar je zo gezegd je levensboek gaat lezen om inzichten te verkrijgen over het leven dat je op aarde hebt geleefd. In zeer korte tijd trek je daar alle voor jou belangrijke lessen uit. Je krijgt ook inzicht over vorige levens en ook ga je daardoor mogelijkheden zien voor eventueel een volgend leven.

Mooi dat je dan je levensboek kunt gaan lezen om zo inzichten te verkrijgen maar helaas kun je dit pas doen als je bent overleden. Zou het niet bijzonder mooi zijn als je je levensboek zou kunnen lezen zonder eerst afscheid van je huidige leven te hoeven nemen door te overlijden?

Dit is nu mogelijk!

Je kunt namelijk de Akasha kronieken  het kosmische geheugenveld, voor jezelf openen en de informatie die zich daarin bevind raadplegen. de Akasha kronieken, het Akasha veld, omgeeft ons altijd en is altijd en overal toegankelijk.

Het woord Akasha komt uit het Sanskriet en betekent: uitspansel, hemel of ether.
Tegenwoordig zeggen we ook: “Het veld”.

Het raadplegen van de Akasha kronieken was lange tijd voorbehouden aan een kleine groep mensen die toestemming hadden om dit te mogen doen. Dit is nu doorbroken. Waarom is niet bekend, mogelijk is de energie vibratie op de aarde veranderd en zijn we er nu aan toe om het zelf te doen.

De inzichten die verkregen worden door de Akasha kronieken te kunnen raadplegen zijn een bijzonder geschenk. Begrip en helderheid daar kunnen we iets mee in ons leven. Situaties waarin je je bevindt kunnen daardoor ten goede opgelost worden.

Wat kunnen de Akasha kronieken voor je betekenen?

De Akasha kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

In wezen zijn de Akasha kronieken een volmaakte blauwdruk van je Ziel.

Waarom zou je de Akasha kronieken van jezelf willen openen?
Voor helderheid en duidelijkheid in een bepaalde situatie
Voor antwoord op: Waarom je met je huidige partner samen leeft
Voor antwoord op de vraag hoe je een werksituatie zou kunnen verbeteren
Voor de informatie over: Hoe je je spirituele pad het beste kan vervolgen
Voor een vraag over een Vorig Leven.
Voor antwoord op vragen die door een duidelijk, helder antwoord voor heling in je leven zorgen.
Voor antwoord op alle andere vragen die je zou kunnen hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Welke vragen kun je niet stellen?
Vragen over de toekomst worden niet beantwoord
Vragen die met ja of nee beantwoord kunnen worden

De Akasha kronieken kun je voor jezelf openen en ook voor anderen. Als je de Akasha kronieken opent voor een ander dan heb je toestemming nodig van die persoon anders gebeurd er niets.

Zou jij iets willen weten vanuit jou Akasha kronieken?
Heb jij een vraag die door het archief van jou ziel beantwoord kan worden?

Maak dan gerust een afspraak voor een Akasha reading.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer:

  • 010 - 4.100.185 & 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar: info@akasha-kronieken.nl
Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier: klik hier

Heb je vragen?
Neem dan ook gerust contact op.

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum “De Roos” kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu