Boeken & zo - Akasha Kronieken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boeken & zo

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha kronieken. 
Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen. 

Door het niveau van bewustzijn te verhogen, opent een gebed de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Deze website zal je helpen om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen of die van iemand anders en zo inspiratie te vinden voor je eigen spirituele weg.

Onderstaand staan een aantal boeken over de Akasha kronieken en over de Ziel.

Heb je vragen?  
                                                                                                                                                                       
Neem dan gerust contact op. 

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 
                                                                                                                                                           010 - 4.100.185 & 06  - 45 62 42 75
                                               
Of stuur een bericht naar: info@akasha-kronieken.nl                             
Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier: klik hier


Afdalen in je ziel - A. Villoldo

Afdalen in je ziel - A. Villoldo

Je kunt jezelf en anderen genezen met behulp van sjamanistische technieken, die tot nu toe voor de meeste mensen niet toegankelijk waren. De oude sjamanen van de Amazone en de Andes noemden dit proces journeying (meditatiereizen).We hebben een ziel die net als het hart uit vier kamers bestaat. In de eerste kamer heb je een wond weggestopt die je van de weg van je lotsbestemming heeft afgebracht.

De tweede bevat je beperkende overtuigingen en aangegane zielscontracten als gevolg van die wond. In de derde kamer echter kun je de genade en het vertrouwen hervinden die je weer heel zullen maken.

En in de vierde kamer zul je je jouw zielsopdracht weer kunnen herinneren, de werkelijke reden waarom je hier bent. In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken, waar je in een psychologische context misschien jaren voor nodig hebt. In enkele sessies kun je bereiken waar je anders jaren psychotherapie voor nodig hebt

€ 19,99 Toevoegen
De Akasha-kronieken - Linda Howe

De Akasha-kronieken - Linda Howe

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen. Linda Howe heeft een betrouwbare methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid: het pad van het gebed.

Door het niveau van bewustzijn te verhogen, opent dit gebed de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Dit boek zal je helpen om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen - of die van iemand anders - en zo inspiratie te vinden voor je eigen spirituele weg.

Aangezien de kronieken deel uitmaken van het bewustzijn, zijn ze overal en altijd beschikbaar. Door je niveau van bewustzijn te verhogen open je de deuren van het Akasha-archief

€ 19,99 Toevoegen
Een hemels avontuur - Helena Struik & Fred Teunissen

Een hemels avontuur - Helena Struik & Fred Teunissen

Leven en werken met de Akasha Kronieken.
Er bestaat een onmetelijk kosmisch geheugenveld, ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Dit veld is - anders dan lange tijd werd aangenomen - snel en eenvoudig toegankelijk voor iedereen. Dit klinkt ongelooflijk, maar in Een hemels avontuur beschrijven de auteurs overtuigend en in heldere taal hoe dit in zijn werk gaat.

Op een integere en verantwoorde manier wijzen zij de lezer de weg.Als je regelmatig verbinding hebt met de Akasha Kronieken krijg je meer greep op belangrijke facetten van je leven: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling en de projecten die je onderneemt of nog wilt gaan ondernemen.

Werken met de Kronieken brengt je bij je eigen bron.Het is een groot spiritueel avontuur.

€ 15,95 Toevoegen
Het Licht van de Ziel - Jeannette Bunnik

Het Licht van de Ziel - Jeannette Bunnik

Haar jarenlange zoektocht naar genezing en naar het waarom en waartoe dit zinloze lijden leidde uiteindelijk tot een diepgaand contact met de Akasha Kronieken. In deze kronieken liggen alle ervaringen en ontwikkelingen van de ziel door de levens heen opgeslagen.

Tevens omvatten de Akasha Kronieken de oorspronkelijke zuivere aard en het potentieel van de ziel en van alle zielen. In haar verbinding met de Akasha Kronieken, ontving de auteur niet alleen inzicht in de achtergronden van haar ziek-zijn en verlichting van haar pijn maar ook een diep contact met haar ziel en de bron van alle leven en de aardse werkelijkheid.

€ 21,00 Toevoegen
Leven vanuit je Akasha - Thorsten Weiss

Leven vanuit je Akasha - Thorsten Weiss

Het geheim waarin Thorsten Weiss je wil inwijden is de Akashakroniek. De Akasha is een deel van je DNA ze hoort dus bij je en is in je. Al je talenten en capaciteiten, alles wat je wilt zijn bijvoorbeeld een leuke vader of schrijver, of vitaler en gezonder vind je in je persoonlijke Akasha.

Het zit er allemaal in, ook de talenten van kunstenaars en sporters, of het overtuigende optreden van mensen die met concentratie en discipline iets bereiken. Alleen jijzelf bepaalt wie jij bent. Door deze instelling geef je gevolg aan liefde en vreugde en zodoende aan het hogere doel van je bestaan.

Het werken met de Akasha is eenvoudig en geeft ongelooflijke mogelijkheden. De talrijke oefeningen in dit boek vormen een eenvoudige workshop om toegang tot je Akasha te krijgen en het nieuwe bewustzijn te ontwikkelen

€ 16,50 Toevoegen
Reis van de ziel - Willem Glaudemans

Reis van de ziel - Willem Glaudemans

edereen heeft bepaalde eigenschappen en karaktertrekken in zich die bijdragen aan het geluk in je eigen leven, maar ook aan de wereld om je heen. Dat is jouw schat.

Tijdens je leven maak je een reis. Je ontwikkelt jezelf tijdens die reis, ontdekt steeds meer dingen en komen zo steeds dichterbij jezelf, je schat. Door deze ook nog eens te delen krijgt je schat meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.
Willem Glaudemans wil je met Reis van de Ziel inspireren om op je eigen zielereis te gaan.

€ 5,00 Toevoegen
Tweelingzielen - Maurie Pressman

Tweelingzielen - Maurie Pressman

We dromen er allemaal van: die ene, echte ware. Volmaakte liefde, twee zielen die een worden... Voor velen blijft zon ontmoeting een droom. Maar dat hoeft niet.

Volgens Tweelingzielen bestaat er wel degelijk een ware spirituele partner. Als we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn, kunnen we onze tweelingziel echt tegenkomen en herkennen. Tweelingzielen helpt je die ene liefde te vinden die je heel maakt.

€ 16,50 Toevoegen
Werken met je ziel - R. White

Werken met je ziel - R. White

Dit boek zal iedereen inspireren die op zoek is naar een hogere en diepere dimensie in zijn leven. Ruth White maakt gebruik van voorbeelden uit haar ervaring als psychotherapeut en spiritueel adviseur. Zij laat zien hoe onze ziel het leven bestuurt.

Het leven zelf stelt ons op die manier op de proef en voor de uitdaging andere keuzes te maken. In dit boek komen onder andere de volgende vragen en themas aan bod: Wat is de ziel en wat voor een keuze maakt zij? Hoe kun je de berichten van je ziel ontcijferen? Hoe kan je ziel je helpen om je leven richting te geven? Werken met je ziel zit vol praktische oefeningen, meditaties en casestudies.

Het is een facinerend en onmisbaar boek voor iedereen die meer wil weten over de intenties van de zie

€ 19,99 Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu